FR.png

Onze houding:

Het is jammer dat mensen hun stem verloren gaat in de vergetelheid omdat ze niet weten hoe ze hun boodschap op de juiste manier kunnen delen.

Onze missie:

Een connectie maken tussen mensen rondom de hele wereld, door de mogelijkheid te bieden om hun boodschap te delen zonder zorgen te moeten maken over hoe en de technische knowhow voor de realisatie. Door onze service wordt de focus op de kracht van de boodschap gelegd en dit delen we verder met de mensen die de kans anders nooit zouden krijgen.

Onze visie:

Om met onze partners en gelijkgezinde mensen een toekomst te realiseren waar iedereen de mogelijkheid heeft om te leren van elkaars boodschap en op te komen voor de mensen voor wie ze staan. Hierdoor worden kansen gecreëerd om uit de realiteit te stappen die ze daarvoor kenden.

Onze Partner

Het Project

 

EnZpire:

Op zoek naar initiatiefnemers op filantropisch vlak, deze AMBI focust zich op creëren van kansen voor mensen door verschillende projecten te organiseren samen met initiatiefnemers die verbeteringen willen brengen in hun omgeving bij hun naasten.

Santagious:

Een project in de ontwikkeling. De nadruk wordt gelegd op het gebruik van technologie om een connectie tussen mensen door middel van hun verhaal. Om van elkaar te leren en de dynamiek van goede doelen naar een heel nieuw niveau te brengen. We delen allemaal hetzelfde verhaal, iedereen is deel van de familie, als een dreamweaver. 

We steunen het volgende project:

©2020 door Totaal Digitaal B.V.
KVK 78114659

VAT NL861267709B01

info@totaaldigitaal.com

We werken met de volgende partner: